vi tar nya tag?!

visst gör vi det?? på måndag?! ja det gör vi!!

JAG HAR VÄRLDENS ALLRA SÖTASTE LILLASYSTER!!

hatar facket!!

fy fan vilket dåligt avtal!!

jag är värd betydligt mer än så!!

röka röka röka röka röka

fan vilken jävla besatthet!! och inte ett skit att göra på jobbet, verkligen inte ngt alls.

kväll.

sitter på jobbet. röksugen. bara snälla patienter. har ingenting att göra. vilket inte underlättar mitt sug. men på min arm sitter ett plåster. ett farligt farligt nikotinplåster. men det gör iaf det lite lättare att uthärda. jag vet att man inte ska bota ett beroende med ett annat beroende. men jag luktar iaf inte illa. och plåster tänker jag inte ha hela livet, det är jag för snål för.

sjukt sugen på...

typ chips eller ngt annat salt och gott. har jobbar första natten, bara två kvar. jag är så sjukt dålig på att äta ordentligt när jag jobbar natt. min kropp bara skriker efter näring men jag ger den massa annan skit istället. kaka till både frukost och lunch, usch och fy. kaka innan jag somnade vid halv 8 och kaka när jag vaknade vid 15. stackars stackars kropp. sen har jag suttit här framför datorn och inte gjort en enda vettig sak. eller jo en, jag har inte rökt, inte sen klockan 20.30 igår kväll, och innan dess hade jag bara rökt på ciggaretter på hela dagen. jag vill verkligen sluta röka, det är sjukt äckligt att röka. på allavar, varför gör man det. och det kostar pengar, massa pengar. man behöver aldrig fundera på om man har pengar om man inte röker, för man har aldrig ngt som man måste ha pengar till. och helt allvarligt, jag skulle aldrig kunna kyssa ngn som röker, det smakar för jävligt. jag kanske är trångsynt men en rökande pojkvän måste ju vara det mest avtändande som finns. hur kan man utsätta sin partner för det. jag vägrar vara den äckliga i ett förhållande, jag vägrar. men jag har bara slutat röka i smyg och kanske inte helt och hållet, jag tänker inte lova ngt, men jag ska sluta vara äcklig på heltid. jag ska verkligen sluta.

JAG VILL INTE VARA ÄCKLIG!!

födelsedag.

trevlig lördag... mkt trevlig söndag, fina paket. idag FÖDELSEDAG, fikat med allra bästa A och L. fixat hemma, fått massa fina sms. lagar god middag och ska sova lite. sen ska här jobbas. tre nätter irad, pust. jag är inte laddad men sen är jag iaf ledig länge. då ska det bli ännu mer födelsedagsfirande och mys hemma på landet.

puss

äntligen.

solen lyser, jag är fin i håret, ska städa lite, hitta en passande outfit, fixa goda tilltugg.... lördagen börjar arta sig.

kvällens kom ihåg!!!

INTE LÅTA IDIOTER FÖRSTÖRA DAGEN, INTE LÅTA IDIOTER FÖRSTÖRA DAGEN, INTE LÅTA IDIOTER FÖRSTÖRA DAGEN!!


puss puss

btw

jag har hittat en människa som är lika kär i "The Boss" som jag är, det trodde jag aldrig.

åh han är så vacker och fin. nu ska jag hetslyssna på "born to run" innan jag drar ner på stan!!

alkohol?

ikväll ska jag vara full. ja det ska jag, kommer nog slinka ner mer än iaf 5 standardglas!!

ojojoj.

idag har jag betalat av min första avbetalning hos CSN!!!!

helt galet, bara 25 år kvar!

måndag!!

härlig måndag.. var faktiskt mkt lugnt på jobbet, få in och många ut, behövdes efter en helg med överbeläggningar.
har tränat, första gången på säkert 3 veckor, grymt skönt. nu ska jag plocka undan lite, duscha, koka te och tända massa ljus.

måndag!!

härlig måndag.. var faktiskt mkt lugnt på jobbet, få in och många ut, behövdes efter en helg med överbeläggningar.
har tränat, första gången på säkert 3 veckor, grymt skönt. nu ska jag plocka undan lite, duscha, koka te och tända massa ljus.

lkoklok.

trött, bitter och undrande...

så jävla ovanligt?!!


lördag.

trött, ont i huvudet, grinig och vill ingenting... kul att jag måste iväg och vara social idag!!

onsdag?!

har inte riktigt koll på dagarna... men jag tror väldigt starkt att det är onsdag och att jag snart ska gå till jobbet. och det gör mig glad, jag älskar verkligen mitt jobb. när människor frågar om jag trivs så känner jag mig nästan ibland för positiv och tonar ner mig i mitt kärleksfulla prat om min avdelning. men den är verkligen sjukt rolig att jobba på, och jag har underbara arbetskamrater. för er som inte vet vart jag jobbar så är det på Neurokirurgen på UAS. världens kanske bästa avdelning!! japp japp.
och för er som inte vet vad man gör där så pysslar vi med vårdnade till alldeles för dåliga löner.
vi är alltså en vårdavdelning, vi har patienter innan de ska till operation och de kommer till oss när det är färdigövervakade på vår intermediära avd. 
det som opereras hos oss är allt som har med huvuden, nerver och ryggar att göra. det handlar mest om huvuden men nerverna som är smärtpatienter leder oftast till huvudet och man är där och petar med, ryggarna hänger med för att man oftast hänger ihop det hela med spinalkanaler å sånt. orkar inte krångla till det mer än vad det är.
vi har tumörer och blödningar och sånt. till sånt kan epilepsikirurgi, olika sorters av stimulering och lite annat höra till.

med andra ord är det sjukt intressant och vi gör saker som är betydligt mer komplicerade än att någonsin visas på Cityakuten... 

nu ska jag duscha, eller först ska jag röka. måsta klä mig i ngt, sitter väldigt avklädd i soffan. sen kommer Alma vi ska äta frukost. jag tänkte bjuda på 
- gröt med blåbär
- smörgås med ett hav av pålägg
- kaffe med god mjölk
- te om så önskas
- frukt frukt och frukt!!


KARIN!! jag har skrivit upp i kalendern att du kommer, jag är ledig iaf en dag då. men vid midsommar kommer jag nog vara hemma iaf en av dagarna, ska på annat kalas med. MEN VI MÅSTE PASSA IHOP DET HÄR. nu börjar det bli pinsamt längesen vi sågs.. puss puss 

har...

... jag sagt att jag är lycklig?!

minisemester!!

fredagkväll; beger mig till Götet och söta A.

lördag; mysig frukost, cykling till en vacker och fin ö, sol, frukt och tittar på när A badar, hemcykling, matshopping, picknick och massa vin vid kanalen, hemgång, smågodis och film.


söndag; båt till brännö, promenad och småklättrande över till annan nästan öde ö, mysig vik, sandstrand, inga människor, bara får, även jag badar i havet och det var faktiskt inte dödligt kallt, hemvandring, missande av båt, picknick på brygga, båt hem, mysig middag i A:s mysiga kök, sömn.


utöver detta en massa prat prat prat prat prat prat prat...


behöver jag tillägga att jag har haft det helt jävla underbart. jag är lycklig, brun och het!!


nu sak här bloggas.

nu helt plötsligt funkar alla mina tangenter på datorn igen, fy fan vad den är bra!!

RSS 2.0