trött som satan.

har åkt alldeles för mkt tåg och buss idag. hade hunnit tagit mig fram och tillbaka till uppsala, arbetsintervju, innan klockan var tolv. sen har det varit seminarie för resten av slanten. fortsatt på schemat står uppsatsarbete. ska arbeta lite på introt och när den fina J kommer ska vi fan skriva klart referenslistan. ja det ska vi.

hade fått mail om en till intervju, bra bra, kanske kan få ha lite tur i mitt liv för en gång skull!!

nice som attan.

jag har fått ett till beroende.... just nu är mina beroende i ordningen;

- nikotin (vinner alltid)
- sex (va fan, så klart i helvete att man är)
- fucking jävla facebook (jag kan inte hjälpa det, jag är svag)
- Alma Margareta Larsson (är man i ett äktenskap så är man)
- Lars (need I say more?)

pusselipuss


fredag.

fortfarande har inte stressen infunnit sig. konstigt. ska iväg på återkoll hos optikern idag, tänkte passa på att fixa till brynen på en gång. de börjar bli lite vildvuxna. loveli.

imorgon blir det het date och middag med Vesslan. jag längtar...

lgh.

jag vill inte bo på gatan. fin och billig lgh i uppsala, centrala, sökes. jag röker, super och är allmänt högljudd! ge mig ge mig ge mig!!

brutalt jobbig vecka.

saker att göra hela tiden. viktiga saker. saker som måste göras. saker jag inte vill göra. kanske borde vara stressad?! men livet blir inte bättre för att jag stressar mej igenom det. jag ska hålla huvudet kallt och tro på mej själv.

JAG KAN FAKTISKT INTE HJÄLPA ATT JAG ÄR VÄLDIGT FIN OCH BRA!!

nästa fynd.

vilket jävla flyt!! både billigt och gott!!

0,5 st

gul lök(ar), finhackad


olivolja
1 msk

tomatpuré


salt och svartpeppar
0,5 st

chilipeppar, röd, finhackad utan kärnor
1 burk(ar)

krossade tomater
200 g

musslor, i burk
300 g

pasta
1 nypa(or)

socker
2 st

vitlöksklyfta(or), finhackad
 
 

Det får bli till helgen!! jag har hittat bästa receptsidan och jag tänker inte dela med mig. jag ska njuta av alla goda recept själv.
Internet är en jävla bra uppfinning. iaf tills ngn jävel uppfann det extremt töntiga Facebook. Allvarligt!! GET A LIFE!!

(kunde hålla mig en halv dag innan jag går till attack mot människor i min omgivning, starkt jobbat Sofia, du är en riktigt trevlig kvinna, eller bara en kvinna som är lite bättre än många andra)

fynd.

hittade på en gång. underbart när man har tur.

200 g

lasagneplattor, färska
Tomatsås
1 st

gul lök(ar)
1 st

vitlöksklyfta(or), - 2 st
2 msk

olivolja
0,5 tsk

basilika, torkad
1 krm

oregano, torkad
1 krm

timjan, torkad
2 burk(ar)

konserverade tomater, hela, alt krossade


salt och svartpeppar
Spenat- och kesellarullar
250 g

färsk spenat


smör, att steka i


salt och vitpeppar


muskotnöt, malen
200 g

champinjoner
1 st

rödlök
250 g

kesella, 10%
100 g

gorgonzolaost
1 dl

valnötter, rostade


hur jävla underbart gott låter inte det här. sen en härlig bönsallad till! (brukar blanda kidneybönor, kikärtor, coctailtomater och majs. Olja, vinäger och lite kryddor. MUMMA) blir en vecka med goda matlådor. det gillas.

steg.

har via internet inhandlat en stegräknare. det ska bli så himla trevligt för er att ni ska få följa mitt stegfyllda liv. jag hoppas den kommer den här veckan så jag kan börja räkna. hoppas den kommer innan fredag för då kan jag ha den när jag jobbar natt, ska bli intressant att se hur mkt man springer på det där stället.

nu ska jag leta reda på ett recept på canneloni. skitlätt att göra med färska lasagneplattor och man kan variera innehållet hur mkt som helst. idag är jag sugen på färsk spenat och ädelost. leta leta leta.

va fasiken.

hur lägger man till ett kort på startsidan av bloggen?

Hejsan!!

nu är jag här. med ny blogg!! den ska om möjligen bli snäppet ointresantare än den gamla, den som är ett minne blott. jag vill inte ha med den att göra, jag vill att den försvinner men det gör den inte. det blev för mkt jag över det hela, jag vill inte att folk ska veta vem jag är.

jag hälsar er välkomna med en totalt ointressant smskonversation mellan mig och PaddAnn.

S; Haha, ingen kortläsare på tåget.. jag åker gratis. 30 kronor minsan! Hej och hå nästan ett helt ciggpaket!

P; Varför har dom kontrollanter på söndagkvällar? Bjud på nåt ul!

S; Fast det här jävla tåget har kontrollanter men ingen behöver betala. Ul har börjat tjäna så mkt pengar sen dom började sälja Milf-weed på tågtoaletterna! Gratis tåg åt alla pundare! Ja tack

P; Det kanske var därför kontrolltanten drog negerskämt för mig sist! hon var ju rökt! vilken löneförmån. gratis droger på arbetet, och jag får bara muskot.

S; Nu har jag läst ut boken. Kanske inte ngn superhöjdare med tidsfördriv iaf. Starka planer på att bli bloggprinsessa igen. Ska se hur jag känner imorgon. Men du måste ju ha ngt att läsa när du är i urskogen. God natt.

P;Som sagt, tidsfördriv, kanske bajslektyr men inte mkt mer. klart du ska fortsätta blogga! inget att tveka på! sov gott!


Bara så ni vet, nivån är lagd och jag kommer antagligen tråka er till döds med den här skiten!! moahahahaha

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0