lycka!!

20 000 kronor tillbaka på skatten.. tack tack hemskt mkt tack!!

fint fint!!

det är en prinsesskrona på insidan av handleden.. tänkte om ni ville veta =) och den är het som fan!!

allt för att jag är prinsessan!

imorgon.

ska jag hem till A och skaffa mig en tatoo, tack R för att du ska nåla mig =)

wtf!!

det gäller bara att vinna när man chansar. jag kommer nog förlora men jag är jävligt beredd att ta den risken..

fan vad jag hatar att chansa!!

fuck!!

jaha, då var det så här igen... tur att min darling C alltid finns ett telefonsamtal bort.. jag behöver henne snart, kommer diskuteras redan ikväll tror jag!!

fan fan fan

sjukt...

trött. jag är faktiskt galet trött. och fortfarande inget att göra, kommer bli en väldigt lång kväll det här!

tröttheten kan bero på att jag vaknade halv sju imorse och kunde inte somna om sen. åkte till mamma å pappa och väckte dom stackarna, slitna efter 40års kalas...

nä, blanda lite PC kanske, äntligen händer det något i några minuter.

hoj hoj.

glader påsk på eder alla!!

jag kan ju uppdatera er på rörposten. det var inte ett dugg jävla spännande, dessutom hann ngn annan dit före, lugnt på alla fronter med andra ord. rörhelvetet var tomt!!

idag är det lika lugnt. härligt som attan. folk får tydligen inte lika mkt skallskador under påskhelgen, alla sitter inne och smaskar ägg. inte ett enda jävla jourfall på hela helgen, än så länge.

nu ska jag äta soppa och kanske lite godis =)

haha.

jag och A shoppade loss på hm idag.
4 klänningar = 200 kronor.

hurra hurra hurra. jag kommer bli så jävla het

långfredag...

till och med på jobbet är det lite att göra, dagen går så jäääävla långsamt!!

nä, vänta, nu fick vi rörpost =)

hej då

nytt.

jag skriver ett nytt på en gång, jag vet hur jobbigt det är att läsa så mkt i rad. speciellt eftersom jag oftast är så arg hela tiden med, och då kankse man kan bli upprörd över att jag har åsikter å så, därför delar jag upp det hela.

idag händer det som är dödens allra pinsammaste död. kvällen då alla idioter som inte vet ngt och som har ingen som helst musiksmak överhuvudtaget sätter sig framför tvn och frossar, fullkomligen frossar över att dom visar en massa idiotiskt dåliga låtar på tv. och sen så tävlar dom i det. dom är så dåliga att dom måste tävla om vem som skulle kunna vara bra och vad som kan vara något som äckligt kåta 50-åriga kärringar och fjortonåriga fyllon ska dansa till i sommar.

hör ni min upprördhet? mkt av det som gör mig arg över händelsen är att återigen visar svenska folket att man inte kan betro dom med ngt.

ingen som funderar på varför vi har så lite folkomröstningar i det här landet????

svaret; det finns inte en endaste politiker, vänstertönt eller underbar modde, som skulle betro svenska folket med förtroendet att fatta beslut för de flesta av er är så jävla inkompetenta.

det som är konstigt är att vi fortfarande har ett folkstyrt land, till och med sossarna borde inse att deras väljare faktiskt är pack.  som socialdemokratisk ledare skulle jag skämmas vad dom stackarna för dras med för väljare, fy och tvi. jag tycker att man ganska lätt kan avgöra vad som skiljer agnarna från vetet (ni kan kolla upp på google vad det betyder).

- att veta när man ska skriva de eller dem.. (jag vet faktiskt men jag är så dålig ibland att jag skriver talspråk, alltså dom.
- att faktiskt kunna spela TP och vinna!! det är inte töntigt att veta saker, det kallas allmänbildning och är som sagt det som skiljer....
- att tycka att melodifestivalen är det enda bra PS-program som visas under ett år.
- att läsa Gefle Dagblad istället för SVD. men gud så patetiskt.

som sagt, listan kan bli så extremt lång!!
jag tycker faktiskt att jag är bättre än många flesta. jag anser mig vara bra och även ibland överlägsen. sorgligt nog bor jag i ett land där man föraktar sådan inställning. kom för fan inte och tro att du är ngt. men se ni det gör jag.

därför skäms jag över er stackare som sitter och hejjar framför tvn ikväll. ni som ringer och röstar bort massa kronor medans det runt hörnet av erat hus kanske sitter en alkoholiserad uteliggare som inte har ätit på tre dagar, hoppas ni mår bra i era äckliga hjärtan då. hoppas ni sover gott era vidriga sossesvin.

(gud vad kul det är att vara arg och hatisk. hata gärna tillbaka, jag gillar folk som är arga på mig, ni driver mig framåt, mest för att jag faktiskt inte behöver er i mitt liv. puss)

haha!!

jag hejjar inte på ngt lag i det som vissa kallar sport.. alltså bandy! men nu är det så att jag visar ngt man kan kalla glädje över att Edsbyn har vunnit. man kan ju undra varför. mkt är för att jag inte gillar Sandviken, det är en stad/by/håla som glömdes av mkt. det är fult, tråkigt och väldigt konstigt där. jag gillart helt enkelt mkt. sen har dom en skitful buss/tågstation där, varje dag passerar väl ett och annat tåg och även några stannar, alltså inte regionaltåg, sen har dom busstrafik också. detta är dessa Sandvikenbor så extremt stolta över att dom väljer och kalla detta "resecentrum"... oj oj oj kan man tycka vad fint och metropoliskt dom har i Sandviken! glöm det så är det inte. dom är lika inskränkta och äckliga som alla andra bybor runt om i Svea rike är.

därför minsan känner vi glädje över att edsbyn vann. dom kanske med har ett resecentrum, vad vet jag. men om dom har det gillar jag det =)

dessutom så är det så fint att alla verkligen bara vet vad bandy är i edsbyn. allas intresse är bandy. 5000 edsbynbor kom till uppsala för att titta, det måste fan vara hela jävla byn. v

här igen.

på mitt härliga jobb... skönt att datorerna funkar här iaf.
söndagmorgon vilket innebär att man kan hänga lite granna framför datorn så här tidigt. KAFFE KAFFE KAFFE.

jag känner mig hemsk som aldrig bloggar men man blir handikappad när datorn inte funkar hemma. jag sitter i soffan och varje dag ploppar det upp massa saker i mitt huvud som jag skulle kunna blogga om. smarta saker, saker som folk skulle bli upprörda över, saker som jag tycker jag bör förnmedla världen om. så sitter jag och tänker ut, långa fina arga meningar, å sen är det bara stopp. jag kommer inte längre.

plan; inhandla ett block, ett bloggblock. när dessa fina tankar når mig. skriva ner dessa för han (FÖR HAND, man kan tro att jag lever på medeltiden) och senare när jag har en dator framför mig, och även mkt tid, skriva ner alla dessa saker i denna blogg.

ja gott folk det ska jag. ni kan börja vänta med spänning!!

puss

RSS 2.0